Marmorpudstyper med rustikke og matte overflader
giver bygninger et et klassisk og eksklusivt udtryk

Et flot og anderledes alternativ til vandskuring af vægflader. Mange af disse rustikke marmorpudstyper kan anvendes både indendørs og udendørs.

OBS! Overflader og farver i disse prøver på vores marmorpuds er kun vejledende. Vores specialister kan imødekomme særlige ønsker om farver, struktur og kontrast i overfladerne. Se også vores farvesystem eller download vores brochurer.

Pittura a Calce (kalk-maling)

Denne traditionelle hvidkalk har fået en renæssance hos dem som kan lide det enkle og naturlige produkt og som har nostalgisk længsel til fortidens traditioner. Moderne syntetisk maling kan erstattes med denne gammeldags kalkmaling, hvorved der opnås en blød mat-effekt både ved berøring og for øjet. Materialet er let at påføre og er resistent overfor mug.

Dilavato (vejr-patineret udtryk)

Dette er en puds til undendørs og indendørs områder. Pudsen ligner en antik puds, som gennem tiderne er påvirket af vejrets slid. Blandingen af sten og marmor giver pudsen et smukt farvespil og en mathed, der gør den flot og imponerende. Den anvendes ofte på vigtige bygninger, som skal repræsentere det klassiske image og fortidens arkitektoniske perler.

Intonachino Grosso

Denne puds har et råt udtryk og kan variere i farve-intensitet og er et typisk kalkbaseret produkt. Det er velegnet indendørs og undendørs. Det er diffusionsåbent og naturlig resistent overfor mug og har en god tørreevne.

Intonachino Fine

Denne puds har et ensartet og lidt råt udtryk og små variationer i farven, som er typiske for kalkbaserede produkter. Det er diffusionsåbent og er naturlig resistent overfor mug og har en godtørre evne.

Pitted

Dette er et naturligt kalkprodukt, som ligner antik puds. Det har en delikat og indbydende finish. Kan anvendes udendørs og som indendørs og er resistent overfor mug.

Pitted Velato

En  ”belægning” af farvet flydende voks påføres den pittede puds, således af voksen lægger sig i pudsens fordybninger. Det får pudsen til at ligne en antik puds, som er blevet påvirket af tidens tand. Det er en puds for både indendørs og udendørs anvendelse.

Pitted med flere farver

En finish baseret på et naturligt kalkproduk, som giver et yndefuldt og behageligt udtryk og velegnet til offentlige områder. Anvendes udendørs som indendørs – god tørreevne og naturlig resistent overfor mug.

Travertino

Dette er en variation af pitted puds, og farvemæssigt kan den ligne marmor. Den har en meget dekorativ effekt og kan anvendes udendørs som indendørs. Er resistent overfor mug og har gode tørreegenskaber.

Terranova

Denne finish er et naturlig kalkbaseret produkt, en klassisk rustik, italiensk finish. Kan anvendes udendørs som indendørs. Har en god tørreevne og er resistent overfor mug.

Se også vores marmorpudstyper med blanke og glatte overflader.

Se også vores marmorpudstyper med specielle overflader.