Vores håndværkere har italiensk ekspertise i marmorpuds

Vores håndværkere kommer fra fra Veneto regionen nær Venedig i Italien. Dette område er kendt for at være italiensk centrum for traditionsrig arkitektur og kunsthåndværk.

Foto: Erfaring og viden om marmorpuds er vort speciale.

For mere end 25 år siden begyndte vi at restaurere antikke marmorino-pudsede vægflader. Vores kompetencer blev forfinede på bl.a. kunstskoler i Venedig, hvorefter vi skiftede fokus mod efterspurgte klassisk italienske marmorpudsede vægoverflader.

Gennem årene har vi videreudviklet materialernes muligheder, så vi i dag har stor viden om og erfaring i både antikke og moderne typer af de marmorpudsede overflader. Italiensk marmorpuds af høj kvalitet og æstestik er meget efterspurgt, og vores håndværkere rejser derfor over hele verdenen.

Foto: Stucco Italiano’s håndværkere i aktion.

Med baggrund i vores store erfaring afholder vi også professionelle kurser i brugen af marmorpuds. Se venligst vores kursusoversigt.

Vi indgår gerne i underentrepriser med fx murere el. malere. Marmorpuds opbygges af flere lag, og det er derfor vigtigt at bunden for marmorinoen er i orden – den skal være glat og uden huller og grater. Se hvordan man udfører overflader med marmorpuds.